Forum

Din Studio

Inspiration

Skapat av: www.galleriella.dinstudio.se, 2014-12-17, 09:36

4 svar • Sida 1 av 1

Skrivet 2014-12-17, 09:36

Hur finner ni inspiration till nya verk? Vad inspirerar er?

(som vanligt en fråga på forumet,ni behöver inte skicka mail till mig) Skrattar

Skrivet 2014-12-18, 11:36

Hej

Det bara "ploppar upp" Ibland händer ingenting.

Inspiration är lätt att få när man går på utställningar, eller promenerar i naturen. Inte för att tala om att gå och förkovra sig på kurser.

Skrivet 2014-12-18, 13:09

Samma här, jag inspireras av allt möjligt i min omgivning! Allt ifrån naturen,tidningar,musik,gamla fotoalbum..m.m Listan kan göras lång!Flört

Skrivet 2015-01-24, 17:59

För mig är inspirationen mer som något jag belastas av än något jag vill ha mer av. Det fungerar så här för mig: Jag har en hobby, geekar loss rejält och letar efter all information jag kan få på nätet och vips så finns där något besläktat intressant som jag bara måste kolla upp och som då blir lika intressant som det förra osv. Mest idiotiskt blir det om jag bara trycker på google bilder inom ett ämne jag är intresserad av, men jag spinner vidare på allt jag läst och gör mitt av det hela. För närvarande har jag 5 aktiva hobbyn som jag varva emellan och ett jag håller på att spara till (glasfusingugn bekostat av inkomster från mina tårtdekorationer och kurser jag håller inom sockerblommor). Aktiv är jag fortfarande intom tårtdesign, håller kurser och gör beställningar på bröllopstårtor, men det är mest för inkomsten skull. Aktiv är jag också inom skiffermosaik som jag gör allt ifrån trappbeläggningar till bordsskivor för utomhusbruk av, vävning och bearbetning av metall för utomhusbruk, skulpturering i vit cement i fantasi stil som jag började med förra sommaren och fortfarande experimentar med, cementbord av lätt fibercement så de är transportabla samma gäller cementskålar av modell större som används som små dammar eller krukor. Leker ochså med epoxy men inte så stort än för att jag inte kan få tag på bra material än. Silversmide har jag gått några kurser i och hoppas kunna använda i fusingugn också när den kommer. Glasslipning har jag inte hållit på med ett tag, inte heller sidenmåleri, tygtryck, smycketillverkning eller marmormosaikbrunnar, men det hämtar jag fram när det behövs. Teckna har jag inte haft tid med på länge, inte direkt någon praktisk tillämpning för det heller. Jag har airbrush liggandes men har inte hållit på med det heller av samma anledning. Även om jag är rätt effektiv så räcker liksom inte tiden för allt detta och när jag väl blivit bra på det vill folk köpa det av mig vilket gör att jag behöver göra mer. Ibland önskar jag mig en idétorka så jag får lite andrum. Speciellt då jag också är trädgårdsintresserad och har familj som faktiskt behöver mig.

Skrivet 2015-01-29, 15:40

Känner igen mig från föregående talare, om än inte lika häftigt. 

4 svar • Sida 1 av 1