Din Studio

Personuppgiftspolicy

Informationsinsamling

Nedan följer Din Studio Sverige AB ("Din Studio") personuppgiftspolicy för behandling av dina personuppgifter och annan information som vi kan samla in genom att du besöker denna webbplats. Denna personuppgiftspolicy ingår i Din Studios användarregler för denna webbplats. Genom att använda denna webbplats accepterar du vår personuppgiftspolicy. Om du inte accepterar personuppgiftspolicyn skall du inte använda webbplatsen. Din Studio kan när som helst ändra innehållet i denna personuppgiftspolicy. Du bör regelbundet kontrollera denna information för att se om ändringar har gjorts i personuppgiftspolicyn. Om du fortsätter att använda denna webbplats efter att ändringar av personuppgiftspolicyn publicerats innebär det att du accepterar ändringarna.

Varje gång du besöker Din Studios webbplats samlar Din Studio automatiskt in följande information:

  • IP-adress
  • Webbläsarens namn och version
  • Operativsystem
  • Uppgifter om vilken hemsida besökaren kommer från
  • Datum och tid

Informationsanvändning

Informationen används statistiskt för att kunna analysera hur hemsidan används. Vad vi undersöker är bland annat antalet besökare, hur de hittat till oss, hur de navigerar på sidan samt vilken tidpunkt som sidan är mest besökt. Vidare undersöks viss regioninformation, från vilka hemsidor besökarna kommer samt de söknycklar som används för att lokalisera sidan. Denna information används internt inom Din Studio för att kunna mäta resultat av marknadsföringsåtgärder och erbjuda en bättre tjänst till våra kunder.

Din Studio värnar om din personliga integritet. Vi följer naturligtvis de lagar och regler som finns, till exempel personuppgiftslagen, för att skydda din integritet. Endast ett begränsat antal personer med särskild behörighet har tillgång till informationen.

Din Studio kommer inte att överlåta dina personuppgifter, som adress, telefonnummer eller e-postadress vidare till tredje part.

Cookies

Vi använder oss av så kallade cookies på vår hemsida. Enligt lagen (2003:389) om elektronisk kommunikation skall alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • att webbplatsen innehåller cookies
  • vad dessa cookies används till
  • hur cookies kan undvikas

Cookies är små informationsfiler som sparas av webbläsaren på datorns hårddisk. De cookies som används på vår webbplats används bl.a. för att identifiera om det är första gången någon besöker hemsidan eller om det skett förut, samt för att hålla reda på vilket konto du har valt att logga in på när du som kund loggar in för att komma åt din egen hemsida. En cookie berättar inte i sig själv om exempelvis besökarens e-postadress och vi kan inte heller använda den för att få någon annan information om dig. I din webbläsare finns möjligheten att ställa in om man vill blockera cookies eller få information varje gång en cookie skickas. Ett sådant val kan dock göra att du inte kan använda vissa delar av vår webbplats korrekt. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.