Din Studio

Kurser & Utbildning

Visar 1 - 20 (55)

rkdanceteam.dinstudio.se

rkdanceteam.dinstudio.se

RK DanceTeam bedriver Danskurser i Örebro.
Bugg, Foxtrot, Salsa Line Motion, Stilla Vals, Tango, Wienervals, Slowfox, Quickstep och Bröllopsvals. Träningsdans i Foxtrot & Bugg, Standard & Latin. RumbaFOX & Jive Slow.

anetteandrum.dinstudio.se

anetteandrum.dinstudio.se

Anettes Andrum! Jag arbetar som medium och har också kurser i personlig och medial utveckling. Jag har privatsittningar och kommer även hem till människor som har påhälsning från "andra sidan
Må väl:) Anette Gustafson 0725-162661

www.tofthaga.se

www.tofthaga.se

Tofthagaskolan & Starkeborg förskolan


Tofthaga i Tofteryd (Skillingaryd) Vaggeryd's Kommun

genia.dinstudio.se

genia.dinstudio.se

Jag håller kurser, utbildningar, föreläsningar och seminarier samt handleder. Jag designar utbildningar, projekt och utvärderingar. Jag har skrivit om äldrevård, äldreomsorg, omvårdnad, kommunens och landstingets hälso- och sjukvård och nätbaserad utbildning.

ÄMNESOMRÅDE
Sjuksköterskans yrkesroll, arbete, arbetssituation
Omvårdnad
Äldrevård - Äldreomsorg - Hemsjukvård
Multisjuka äldre personer
Vad innebär det att åldras - Friskt åldrande - Åldrandets sjukdomar
Teamets betydelse
Våld oc…

www.takorkort.com

www.takorkort.com

Intensivutbildning med logi,Trafiskola Järpen Trafikskola Åre. körskola järpen, körskola åre, körkort, körutbildning, bilskola,MC-utbildning,Mopedutbildning,BE-Utbildning,B96,Automatutbildning handledarutbildning, risketta,Riskutbildning, övningskörning, intensivutbildning, STR-ansluten,

www.musikverkstan.eu

www.musikverkstan.eu

Barnföreställningar, musikteater, rim- och rams för små barn, föreläsningar ADHD och autism, workshops, studiedagar, kurser, personalfortbildning, teambuilding, musikterapi och spelningar med folkmusikgruppen NKISI, och gruppen ServiceMinds som sjunger eget material.

sarasjoblom.dinstudio.se

sarasjoblom.dinstudio.se

Samtalsterapeut, föreläsare och konsult med fokus på frågor om barn, skola och föräldraskap.
Specialiserad på hemmasittare, alltså barn med problematisk skolfrånvaro.

godiss.dinstudio.se

godiss.dinstudio.se

Birgitta Bäckström, www.barnvisor.just.nu Barnvisor, Läromedel, Engelska barnvisor,Let´s sing and play, visor och arbetsövningar, Barnkör.
Musikfiler att lyssna på, bilder och adresser för ev beställning från Gehrmans och Wessmans musikförlag, BetaPedagog samt Studentlitteratur som numera är ägare till Serholt läromedel.
Välkommen att läsa och lyssna till barnsånger med enkla melodier och tänkvärda texter, sjungna av barn.

www.sbkkarlsborg.se

www.sbkkarlsborg.se

Karlsborgs brukshundklubb, medlem i Svenska brukshundklubben, tillhandahåller hundägarutbildningar, anordnar lydnads- och bruksprov.

sevenheaven.dinstudio.se

sevenheaven.dinstudio.se

Vi intresserar oss för personlig och medial utveckling samt alternativa behandlingsmetoder

www.squaredans.com

www.squaredans.com

Square dans i Uppsala

vxthusetab.dinstudio.se

vxthusetab.dinstudio.se

Förskolan Växthuset AB
Den lilla "naturliga" förskolan i centrum med samarbetsavtal med Friluftsfrämjandet.

evaslinedance.dinstudio.se

evaslinedance.dinstudio.se

Jag började dansa LINEDANCE 1997, tyckte detta var så himla kul så jag ville dela med mig och så är det fortfarande. Har själv gått diverse kurser. Håller kurser på olika orter i Skåne. Lær ut Linedance på privat fester och företags konferenser. Titta in på hemsidan och kolla runt. Vi kanske ses på golvet?

www.tovefrisch.com

www.tovefrisch.com

Filosofi, litteratur, ord, begrepp, språk, böcker, artiklar, kommentarer om livet, humanism, existentialism, kunskap, utbildning

www.johannesgarden.net

www.johannesgarden.net

Det är katolska kyrkans stiftsgård som står bakom och ansvarar för hemsidan. Sidan är riktad till en både intern och extern publik
Har som mål att informera om och väcka intresse för att fördjupa den kristna tron.
Innehåller
info om om Gudstjänster och mässor
nyheter
anslagstavla
anmälningsmöjlighet till kurser och reträtter

www.oandligamojligheter.com

www.oandligamojligheter.com

Vi är ett familjeföretag som sedan 20 år arrangerat Målarkurser, Akvarell och Akrylkurser i personlig och pedagogisk miljö.

Helgkurser i Nyköping i egen ateljé i Sörmland och målarresor med max 14 deltagare, till bland annat Mallorca, Toscana, Kroatien, Andalusien, Portugal och Pyreneérna.
Välkomna!
Håkan och Eva Groop 070-3830012 070-314 04 12
www.oandligamojligheter.com

www.sallanderconsulting.com

www.sallanderconsulting.com

Denna hemsida innehåller information om mina tjänster - föreläsningar, artiklar, hemlagade recept, konsultuppdrag - som jag gärna utför inom ämnet hundars och katters kost och sambandet med de vanligaste sjukdomarna som de kan drabbas av.

På hemsidan finns alltid någon eller några aktuella artiklar om hundar eller katter och näringslära i form av frågor och svar. Dessutom får du chansen att ställa egna frågor i detta ämne på hemsidan.

Välkommen!

www.medialt.se

www.medialt.se

Marianne Eriksson jobbar som andlig vägledare, också kallat medium. Över 500.000 besökare har läst hennes fantastiska sida.

Många har gått på hennes underbara kurser. Hon är ensam om i hela Sverige att ha Privatkurser. Hon har tagit fram ett speciellt sätt att lära ut, Hon kallar det för Medial Teknik. Hon lär hon ut allt mellan himmel och jord, på en genuint sätt som gör att alla kan förstå och och utveckla sin andlighet på bästa sätt. Hon lär ut allt från läsa av föremål, lär dig att lit…

www.rockeverybody.se

www.rockeverybody.se

Musik Körsång Rock Seniorer

Visar 1 - 20 (55)